Seminar: Building block activities

Home / Seminar: Building block activities

BUILDING BLOCK AKTIVNOSTI deo su Brain Gyma za decu s posebnim potrebama. Autorka je Cecilia Koester 👩‍🎓 koja je svoj život posvetila radu s decom s posebnim potrebama. Kroz svoju knjigu 💆‍♂️’I AM THE CHILD’💆‍♀️opisala je konkretne situacije i primere rada u kojem je koristila aktivnosti Brain Gyma.

Iz toga je razvila 7 aktivnosti – BUILDING BLOCK ACTIVITIES – u okviru programa Movement Based Learning (www.movementbasedlearning.com), a primenom kojih dolazi do napretka u pažnji, razumevanju, organizaciji, komunikaciji, kretanju…👀👣👐 Deluju i utiču na razvojne obrasce kretanja koje kod dece s teskoćama treba ‘probuditi’ i podstaknuti 💥.
Aktivnosti su prvenstveno jednostavne, moguće ih je izvoditi individualno, u paru, u grupi, uz muziku, pesmice i brojalice 💃, igru ili kao oblik masaže. 💆‍♂️
Seminar je namenjen roditeljima i svim profilima stručnjaka koji se u svom svakodnevnom radu i životu susrecu sa izazovom i žele potaknuti pokretom i aktivnostima učenje i razvoj kod dece s teskoćama (autistični spektar, CP, DownSy, ADD, ADHD, ostećenja vida, sluha, govora, ozlede mozga…)
Realizatori: Brain gym Hrvatska
Mesto održavanja seminara: Play centar Novi Sad, Balzakova 11
Vreme: nedelja 15.3.2020. od 10-16h
Kotizacija iznosi 120 evra
Za učesnike koji se odluče za oba seminara (Double doodle play + Building block activities 14. i 15. mart 2020.) cena iznosi 225 evra
poslati na email playcentar.obuke@gmail.com
Informacije: 0641150602 (Mila Radovanović) ili email playcentar.obuke@gmail.com