Novi termin obuke za lične pratioce

Akreditovana obuka „Pokretanje usluge lični pratilac deteta“ će se realizovati 31. maja, 1. i 2. juna 2024. godine.
Termin realizacije:
petak, 31. maj: 15:00–19:00
subota, 1. jun: 10:00–18:00
nedelja, 2. jun: 10:00–18:00

Naknadno ćemo vas obavestiti o adresi na kojoj će se održati obuka.

Prijave se vrše na onlajn formularu do popunjavanja grupe, a najkasnije do 25. maja 2024. godine. Molimo vas da, ukoliko ste zainteresovani, popunite PRIJAVNI FORMULAR na ovom linku do 25. maja 2024.

Obuka je namenjena ličnim pratiocima koji su već angažovani u ovom poslu, budućim ličnim pratiocima (osobama koje planiraju da se angažuju) i stručnim radnicima u socijalnoj zaštiti – pokretačima, odnosno koordinatorima ove usluge.

Obuka se realizuje u trajanju od tri dana, ukupno 24 sata i nosi 15 bodova stručnim radnicima, zaposlenima u socijalnoj zaštiti.

Nakon pohađanja obuke u celosti, učesnici dobijaju uverenje Republičkog zavoda za socijalnu zaštitu koja im omogućava angažovanje u svojstvu ličnog pratioca deteta u sistemu socijalne zaštite i obrazovnom sistemu, a pružaocima usluga u sistemu socijalne zaštite, polaznu osnovu za pokretanje usluge Lični pratilac deteta, kao i mogućnost licenciranja i koordiniranja ove usluge.
Više o samoj obuci možete pročitati ovde.

Cena obuke je 12.000 RSD po učesniku.
U cenu su uračunati ručak, osveženje na pauzama i materijal za učesnike za sva tri dana obuke.

Autorke i realizatorke obuke su:
Ivana Koprivica, psiholog
Dragana Stanković Gaić, pedagog
Katarina Majkić, pedagog

Za sve dodatne informacije možete se javiti na 063 580 377 ili putem putem imejla katarina.majkic@gmail.com ili licnipratilacdetata@gmail.com.