PLAY MIKSER profesionalnih veština

Miks kratkih obuka za profesionalce početnike koji rade sa decom i porodicama startuje 27. 11. 2021.

Ukoliko želite da unapredite svoje kompetencije za svakodnevni rad sa decom bez obrzira da li ste vaspitač, učitelj, nastavnik, pedagog, psiholog, defektolog, student, vaspitač ili učitelj u produženom boravku, nastavnik privatnih časova u školi stranih jezika, matematike i sl, a niste u mogućnosti da izdvojite puno vremena vikendom za celodnevne edukacije i seminare, onda je Play mixer profesionalnih veština pravi program za vas. Ciklus obuka započinjemo sledećim temama u sledećim terminima:

1. 27.11. 2021. Anksioznost kod dece.

2. 04.12. 2021. „Alarmi“ kod dece – kako da prepoznamo da je detetu potrebna dodatna podrška.

3. 11.12. 2021. Igre koje unapređuju odnos dete – odrasli

4. 18.12. 2021. Poteškoće sa pažnjom i motivacijom dece u učenju

Prijavite se ovde.

Više o programu Play mikser:

Kada smo na početku profesionalne karijere, često se osećamo kao da smo se ,,zaglavili’’ između teorijskog znanja koje smo poneli sa fakulteta i izazova u praktičnom radu sa decom i porodicama. Imamo osećaj da nam nedostaju praktične veštine i tehnike koje su odmah primenljive i omogućavaju nam da se lakše snađemo u prvim mesecima i godinama profesionalnog rada.

Često dobijamo povratne informacije od profesionalaca koji su tek na početku svog profesionalnog angažovanja ili tek završavaju neki od humanističkih fakulteta da su im potrebne informacije iz različitih oblasti kako bi stekli neke početne uvide i pronašli oblast u kojoj bi više želeli da se razvijaju ili su im potrebne konkretne praktične tehnike od kojih bi krenuli dalje u usavršavanje.

Ukoliko ponekad:

  • osećate da su vam potrebne konkretne tehnike koje već od ponedeljka možete da primenite u radu sa decom;
  • želite da unapredite veštine za rad sa decom;
  • potrebni su vam praktični primeri kako da se izborite sa svakodnevnim izazovima;
  • uočavate da deca nemaju fokusiranu pažnju;
  • brine vas ,,haos” koji se često stvori između dve aktivnosti;
  • potrebno vam je dodatno iskustvo kako da održite pažnju deteta npr. tokom privatnog časa iz  engleskog jezika, matematike i sl.

kombinacijom kratkih edukacija na teme koje odaberete osnažićete sebe u ulozi profesionalca i kreirati osnovu za dalju nadogradnju znanja i veština u vašem ličnom i profesionalnom razvoju.

Kako bismo još više utvrdili  konkretne potrebe za određe teme i oblasti, tokom oktobra sproveli smo kratku anketu sa profesionalcima početnicima. Na osnovu ankete koju je popunilo više od 100 ispitanika, odabrali smo 4 teme, tj. 4 obuke sa kojima započinjemo ciklus Play Mixer obuka.

Mesto realizacije: online preko ZOOM platforme.

Vreme realizacije: subotom:  27. 11. 2021, 4. 12. 2021, 11. 12. 2021, 18. 12. 2021. od 11:00 do 15:00 časova.

Način prijave: prijavite se onlajn ovde za prvu obuku najkasnije do 25. 11. 2021.

Cena: 3.500 RSD po obuci, a 12.000 RSD ceo paket od 4 obuke.

           Ukoliko se odlučite za ceo paket, iznos od 12.000 možete platiti u 2 rate. Instrukcije za uplate ćete dobiti nakon prijave.

Prijavite se ovde.