Praktične obuke za profesionalce početnike

Play mikser profesionalnih veština je novi program praktičnih obuka za profesionalce početnike koji rade sa decom koji smo razvili u Play centru.

Ukoliko želite da unapredite svoje kompetencije za svakodnevni rad sa decom, a nemate puno vremena za celodnevne edukacije i seminare – Play mikser profesionalnih veština je program za vas.

Naš program praktičnih veština je namenjen vaspitačima, učiteljima, nastavnicima, pedagozima, psiholozima, defektolozima, studentima, vaspitačima ili učiteljima u produženom boravku, nastavnicima privatnih časova u školi stranih jezika, matematike i sl.

U novembru započinjemo sa serijom kratkih praktičnih edukacija za razvoj veština neophodnih za rad sa decom i porodicama svake subote od 11:00 do 15:00, u trajanju od 4 sata.

Pratite nas za nove informacije o načinu prijave i ceni edukacija.

Na početku profesionalne karijere

Kada smo na početku profesionalne karijere, često se osećamo kao da smo se „zaglavili“ između teorijskog znanja koje smo poneli sa fakulteta i izazova u praktičnom radu sa decom i porodicama. Imamo osećaj da nam nedostaju praktične veštine i tehnike koje su odmah primenljive i omogućavaju nam da se lakše snađemo u prvim mesecima i godinama profesionalnog rada.

Ukoliko ponekad:

  • osećate da su vam potrebne konkretne tehnike koje već od ponedeljka možete da primenite u radu sa decom;
  • želite da unapredite veštine za rad sa decom;
  • potrebni su vam praktični primeri kako da se izborite sa svakodnevnim izazovima;
  • uočavate da deca nemaju fokusiranu pažnju;
  • brine vas „haos“ koji se često stvori između dve aktivnosti;
  • potrebno vam je dodatno iskustvo kako da održite pažnju deteta npr. tokom privatnog časa iz engleskog jezika, matematike i sl.

kratke edukacije na teme koje odaberete osnažiće vas u ulozi profesionalca i dati osnovu za dalju nadogradnju znanja i veština za lični i profesionalni razvoj.

Naši voditelji edukacija

Voditelji edukacija su praktičari sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom i porodicama u sektoru obrazovanja, sociljalne zaštite i porodičnim savetovalištima:

Katarina Majkić, pedagog, TA savetnik, praktičar terapije igrom

Mila Radovanović, psiholog, porodični savetnik

Jasmina Mihnjak, psiholog

Tanja Rajačić, strukovni vaspitač

Aleksandra Mirimanov, likovni pedagog

i drugi stručnjaci kao gosti predavači

Pripremili smo anketu

Kako bismo u što većoj meri izašli u susret vašim konkretnim potrebama za praktičnim znanjima, kreirali smo anketu sa predloženim oblastima i temama koje prepoznajete kao korisne i značajne za vas. Anketa se nalazi na ovom linku: