Učenje bez muke

Pripremili smo za roditelje vebinar „Učenje bez muke – kako da dete savlada teškoće u učenju“. Vebinar je zakazan za 29. 10. 2021. u 19:00 na ZOOM-u.

Početak nove školske godine pred decu, ali i roditelje, postavlja nove zadatke, a naročito za one koji su ove godine prvi put seli u školske klupe.

Pitanja koja roditelji u ovom periodu najčešće postavljaju odnose se na to: kako da dete stekne radne navike, kako da uspešno usvoji bazične akademske veštine (čitanje, pisanje, računanje), koja je uloga roditelja u celom ovom procesu?

Neki roditelji se u ovom periodu sreću sa određenim izazovima – kako da dete motivišu za školu, da li dete može dovoljno dugo da se skoncentriše na školske zadatke, dok se neki suočavaju sa detetovim strahom od odlaska u školu i svim onim što ga prati (česti bolovi u stomaku, glavobolje, problemi sa snom ili apetitom kod deteta).

Tokom vebinara bavićemo se svim navedenim temama, pričaćemo o uzrocima i posledicama navedenih izazova i trudićemo se da vam praktičnim savetima pomognemo da otklonite sve dileme i pomognete svom detetu da bude uspešan đak.

Svi učesnici će na poklon dobiti e-book „Vodič za roditelje“ kao i materijale za rad sa decom koji će olakšati usvajanje i vežbanje školskih veština.

Autorke i voditeljke webinara:

Mila Radovanović, psiholog

Maša Jovičić, logoped

Jovana Cvijanović, pedagog

Više o nama: www.playcentar.rs

Cena: 2400 dinara

Informacije i prijave: inbox @play.vodic.za.roditelje

ili 0641150602