BORAVAK ZA DECU PLAY CENTAR

Playschool program za školarce i porodicu

Izaberite paket iz programa Playschool za školarce i porodicu. Popunite onlajn prijavu ovde i ostvarite 10% popusta za prvi mesec.

Boravak za decu u Play centru je sada obogaćen novim sadržajima. Imajući u vidu vaše potrebe, razvili smo novi PLAYSCHOOL paket usluga za školarce i porodice. Izaberite svoj paket.

U prilagođenom prostoru Play centra deca mogu da uče i usvajaju veštine uz igru i zabavu. Pored toga, osmislili smo i zanimljive PLAY radionice. O deci brine naš tim u kome su pedagozi, logoped i psiholozi.

Šta deca misle da radimo? Igramo se i zabavljamo.

Šta mi ustvari radimo? Kroz igru, i na deci prirodan način, pomažemo im da savladaju školsko gradivo, a da uz to usvajaju važne veštine i razvijaju svoje lične potencijale.

  • Motivacija
  • Igra
  • Timski rad
  • Zabava
  • Tolerancija i vrednovanje različitosti
  • Razvoj veština i potencijala dece

Kod nas nema telefona i sličnih uređaja niti ih deca dok borave kod nas traže!

Za vas i vaše dete smo pripremili različite pakete usluga. Izaberite paket koji najviše odgovara detetu i vašoj porodici. Roditelji dece koja su u produženom boravku mogu zakazati individualne razgovore o napredovanju deteta sa našim stručnjacima. Više o tome ovde.

Pored toga na raspolaganju su vam dodatne usluge Play centra u okviru Playschool programa za porodicu:

Preuzmite cenovnik ovde. Više o programu PLAYSCHOOL možete pogledati na sledećem linku i u brošuri koju smo pripremili za vas.